Operatore në Forex në gjuhën Italiane

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * Operatore në Forex në gjuhën Italiane
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Për një nga klientet tanë, një kompani e strukturuar dhe e suksesshme në industrinë e Trading, jemi duke kërkuar për Operatore në Forex në gjuhën Italiane

Kërkesat e profilit

Pagë bazë shumë e kënaqshme 
Bonuse 2x më të larta se mesatarja e tregut në bazë të performancës.
Live leads.
Mundësi rritje profesionale dhe financiare.
Kontratë të rregullt pune në bazë të legjislacionit Shqiptar.
Kushte shumë të mira pune dhe staf mikepritës.
Fundjava pushim.

Tjetër (Opsionale)

Për të aplikuar për këtë pozitë klikoni në linkun më poshtë
https://theheadhunter.com/single-job/?id=203426

Paga Competitive