Menaxher i Marrëdhënieve me Bankat

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * Menaxher i Marrëdhënieve me Bankat
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një ndë?r shoqë?rit më? të? më?dha në? vend në? fushë?n e sigurimeve, jemi duke kërkuar për pozicionin si më poshtë: 

Menaxher i Marrëdhënieve me Bankat

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Pergjegjës për të gjithë aktivitetin midis shoqëris dhe bankave të nivelit të dytë në vend;
 • Krijon dhe mban  kontakte me degët e bankave;
 • Siguron informacione të vazhdueshme mbi produktet, shërbimet dhe prçedurat e reja të aplikuara nga kompania;
 • Monitoron dhe analizon tendencat e shitjeve në baza ditore; 
 • Identifikon probleme që mund të ndikojnë në aktivitetet e shitjeve dhe propozon zgjidhjet përkatese;
 • Monitoron kërkesat e tregut, reagimet e klientëve dhe pozicionimin e konkurrences;
 • Propozon dhe planifikon materiale vizuale dhe marketingu që promovojnë produktet dhe shërbimet e kompanisë.

Kërkesat e profilit

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA:

 • Të ketë përfunduar  arsimin e lartë në Ekonomik;
 • Të ketë eksperiencë pune minimumi 3 vjet ;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike/ Paketa Microsoft Office;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizuese;
 • Të jetë i gatshëm për lëvizje në rrethet e vendit.

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në linkun me poshte ose: e.stermasi@theheadhunter.com jo më vonë se data 22/11/2021.

https://theheadhunter.com/single-job/?id=235487

Paga Competitive