RECEPSION/ ARKËTARE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * RECEPSION/ ARKËTARE
Kategoria Arketar/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, në fushë e elektronikës dhe automatizimit, jemi duke kërkuar për pozicionin si më poshtë: 

                          RECEPSION/ ARKËTARE

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

• Lëshimi i faturave dhe i mandateve të pagesës.
• Ndjekja dhe monitorimi i arkës.
• Pritja e klientëve në zyrë, dhënia e informacioneve, shitja e mallrave dhe shërbimeve.
• Organizimi i dërgesave me postë ose me shoferët e brendshëm.
• Ndjekja e dërgesave deri te klienti dhe likuidimi i tyre.
• Përmbushja e nevojave për furnizime të ndryshme të zyrës.
• Raportime periodike, sipas indikatorëve të ndryshëm, te drejtuesi.

Kërkesat e profilit

Kualifikimet:

• Të ketë përfunduar arsimin e lartë për Ekonomi ose Financ
• Eksperienc e mëparshme pune si recepsion apo arkëtare përbën avantazh.
• Aftësi shumë të mira në komunikim.
• Aftësi shumë të mira në delegimin e punëve.
• Të ketë njohuri të gjuhës Angleze.
 

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin në linkun me poshte ose: e.stermasi@theheadhunter.com jo më vonë se data 10/02/2022.

https://theheadhunter.com/single-job/?id=266570

Paga Competitive