Graphic Designer

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * Graphic Designer
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

RENDER jemi kompani vendore e marketingut ku si objektive kemi ofrimin e sherbimeve si krijimin dhe impelementimin e strategjise se marketingut, sherbime te dizajnit grafik dhe zhvillim te web aplikacioneve. Edhe pse akoma jemi kompani relativisht e vogël, ne jemi ne rritje te vazhdueshme dhe individualisht ekipi që qëndron pas RENDER ka kontribuar në identitetin vizual dhe konceptual, si dhe zhvillimin e web aplikacioneve të mbi njëqind bizneseve private, ndërmarrjeve publike, organizatave joqeveritare dhe figurave publike. \\

Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e dizajneve të marketingut
 • Përgatit materiale për postime dhe për oferta në formatin e rrjeteve sociale
 • Përshtat dizajnet sipas llojit të materialit të kërkuar
 • Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas ecurisë së punës në marketing.

Kërkesat e profilit

Kushtet:

 • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë,
 • Shkathtësi dhe njohuri në Programet e Adobe (përparesi kanë ata që dinë Adobe After Effect dhe Adobe Premiere Pro),
 • Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajneve nga fillimi,
 • Portfolio me punime të deritanishme,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Interesim të mësoje dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë,
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë.

Tjetër (Opsionale)

Ne ofrojmë:
Orar fleksibil të punës,
Ambient dinamik të punës
Mundësi reale të zhvillimit profesional,
Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre së bashku me portfolion e punës në: info@werrender.com, dea@werrender.com. Afati për aplikim deri me datë: 01.04.2022 Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Paga Competitive