ZHVILLUES SOFTUERËSH - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ZHVILLUES SOFTUERËSH - TIRANË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 • Të ketë njohuri mbi CRM Dynamics; një ose më shumë vite njohuri nga 2016 dhe vitet (2015-2013-2011-4.0-3.0...);
 • Projekte me Dynamics CRM, për tipologjinë (shitje, shërbime, marketing), të renditen – nëse janë ekzistuese sektori i industrisë;
 • Ekperienca dhe projekte me një tjetër CRM: sipas prioritetit Salesforce.com M Siebel, V-Tiger, Sugar, Soho, Pivotal, etj;
 • Eksperiencë dhe zhvillues projktesh (Jo sistematike) mbi Sharepoint, preferohet con me projekte që kanë kërkuar zhvillim në bazë të rrjedhë së punës. Preferohet njohja e object model të Sharepoint;
 • Eksperiencë dhe projekte me tool .NET: C#, Javascript;
 • Eksperiencë në realizimin e një ose ose më shumë nga këto: Web Resources, Pagine WEB dynamic (Jscript), Web Console ose module të tjera server C#;
 • Eksperiencë dhe njohuri mbi përdorimin e databazës relacionale në fushën e zgjidhjeve aplikative, preferohen për SQL Server;
 • Metodat e punës: team të organizuara me Team Fundation Server dhe metodologji relative (Microsoft Solution Framework);
 • Eksperienca në team në të cilën PM punon në Agile / SCRUM;
 • Eksperienza zhvillimi me koordinim të distancuar.

Kërkesat e profilit

 • Diplomë Universitare në Inxhinieri Kompjuterike apo fusha të ngjashme;
 • Minimalisht dy vite eksperiencë si zhvillues softwerik;
 • Kërkohet rrjedhshmëri në gjuhën angleze (e shkruar dhe e folur);
 • Aftësia për të mësuar shpejt konceptet e reja dhe software është e nevojshme;
 • Aftësi të jashtëzakonshme të menaxhimit të punëve nën presion;
 • Fleksibël dhe të adaptueshëm në lidhje me të mësuarit dhe të kuptuarit e teknologjive të reja;
 • Aftësi të forta të komunikimit;
 • Aftësi të forta ndërpersonale.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: info@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit +355 4 2227612 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25 Qershor 2016.

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese