AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE

Titulli i postimit * AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE
Kategoria Operator
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE SI DHE PERSONA TE KUALIFIKUAR PER STAF 

KONTAKTONI NE NR E TEL 

TIRANE     : +355694399479

SHKODER : +355694802777

Kërkesat e profilit

ITALISHTE E MIRE

DISPONIBILITET NE ORARE

Paga 220/ORE 300/ORE 350/ORE + BONUSE