Pozicione vakante - Revo Hospitality Group

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Pozicione vakante - Revo Hospitality Group
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Sot ne numërojmë 200 punonjës teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për restorantet tona:                            

 • Shef/e Kuzhine ne restorantin Lift Steak & Rooftop Bar
 • Zgarist/e ne restorantin Lift Steak & Rooftop Bar,
 • Assistant Pastry Chef / Ndihmes Pasticier ne restorantin Lift Steak & Rooftop Bar,
 • Kamarier/e ne restorantin Lift Steak & Rooftop Bar,
 • Chef de Partie / Kuzhinier/e ne restorantin Salt Restaurant,
 • Assistant Pastry Chef / Ndihmes Pasticier ne restorantin Salt Restaurant,
 • Kamarier/e ne restorantin Salt Restaurant,
 • Banakier/e ne restorantin Salt Restaurant,
 • Kamarier/e ne njesite OPA Fast Food,
 • Kuzhinier/e ne njesite OPA Fast Food,
 • Menaxher/e Turni ne njesite OPA Fast Food.
 • Arketar/e ne njesite OPA Fast Food.

Kërkesat e profilit

Njoftimet e punesimit ne OPA Fast Food mund te gjehen ne link-un me poshte:

https://opa.com.al/explore-careers/

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

 

Departamenti i BNJ 

Mob: 069 70 79 300 

Email: hr@rhg.al  

 

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/

 

https://liftrestaurant.al/

https://www.instagram.com/lift_tirana/

https://www.facebook.com/LIFT-Steak-Rooftop-Bar-100621475202723/

 

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/

 

https://opa.com.al/about-us/

https://www.instagram.com/opa.com.al/

https://www.facebook.com/opa.albania/