OPERATORE CALL CENTER (italisht) - 300 leke ora neto + bonuse deri ne 1000 € ne muaj

Rreth nesh

MAS Net SHPK è un'azienda di servizi di telecomunicazione, con sede a Durazzo specializzata nei servizi outbound, inbound, customer care, survey, digital marketing. Ambiente giovane, dinamico, flessibile, attento alle esigenze dei propri collaboratori. Se vivi a Durazzo, parli bene italiano, hai voglia di metterti in gioco con un lavoro stimolante e ben retribuito, invia il tuo cv a selezione@masnet.al

Titulli i postimit * OPERATORE CALL CENTER (italisht) - 300 leke ora neto + bonuse deri ne 1000 € ne muaj
Kategoria Operator
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

Jeni lodhur duke punuar për fushata të mërzitshme të shitjes së produkteve si energjia elektrike dhe gazi, telefonia celulare, rezervime takimet te bizneseve?
Jeni duke kërkuar për një mjedis të ri, stimulues që ju lejon të fitoni më shumë?
Punoni me ne !!!

MAS Net SHPK per zyren ne Durres kerkon

15 OPERATORI CALL CENTER
për një fushatë të re të shitjeve telefonike për produkte bukurie, kujdesi për trupin, mirëqenien, dietën dhe stilin e jetës
Kërkohet njohja e shkëlqyer e italishtes së folur përdorimi bazë i PC
Përvoja e mëparshme në një qendër telefonike është e mirëseardhur
Soft skills: qëndrim i fortë ndaj shitjeve, aftësi komunikimi, orientim rezultati.
Puna me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 4 orë (pasdite)
orari i punës 9-15 / 15-19
Pagesa 300 lekë ora neti + bonuse deri ne 1000 € ne muaj .
Dergoni CV ne selezione@masnet.al ose ne Kontaktoni ne numrin whatsapp +355683818139
Vendi i punës MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 -Durrës
www.masnetshpk.al
#ofertapune #kerkojpune #durres #operatori #wellness
Cel. : +355683818139
 

Kërkesat e profilit

Dergoni CV ne selezione@masnet.al ose ne Kontaktoni ne numrin whatsapp +355683818139
Vendi i punës MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 -Durrës


www.masnetshpk.al

www.masnet.al

Paga 300 leke neti ora + bonuse deri ne 1000 € ne muaj