Pastrues/e ne Fast Food OPA Greek Street

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Pastrues/e ne Fast Food OPA Greek Street
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin e fast food-eve Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga bizneset tona fast food Opa Greek Street po kerkon:

  • Punonjese Pastrimi 
  • Te jete e paster dhe e rregullt,
  • Puna eshte 8 ore ne dite, me turne,
  • Paga neto 40,000 leke - 55,000 leke.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0697079300.

Kërkesat e profilit

Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al


https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/