Specialist/e i/e Finances

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Specialist/e i/e Finances
Kategoria Ekonomist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Aktualisht ne kemi pozicion vakant:

 • Specialist/e i/e Finances

 

DETYRAT:

 • Pergjegjes për regjistrimin sakte dhe ne kohe te dokumentacionit financiar duke siguruar bazen e informacionit per departamentin e finances dhe kompanine.
 • Regjistrimi i faturave tatimore ne sistemin financiar dhe rakordimi i tyre me platformen Self Care.
 • Përgatitja e raporteve lidhur me regjistrimet e mesiperme sipas kerkeses së kreut te departamentit dhe menaxhimit.

Kërkesat e profilit

 • Diplomë Bachelor ose Master në Financë/Kontabilitet/Ekonomik ose fusha të ngjashme,
 • Eksperience te pakten 1 vit,
 • Njohuri te programit Microsoft Dynamics 365 (Navision) perben avantazh,
 • Te kete aftesi te mira te Microsoft Office,
 • Të ketë aftesi te mire të programeve të ndryshme kompjuterike,
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë,
 • Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,
 • Aftësi shumë të mira komunikuese,
 • Aftësi shumë të mira organizuese,
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm,

 

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/