Hidraulik Elektricist

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Hidraulik Elektricist
Kategoria Riparim dhe Mirëmbajtje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Aktualisht ne kemi pozicion vakant:

  • Hidraulik Elektricist

Kërkesat e profilit

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur te kontaktoni ne numrin 0697079300 ose të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it: hr@rhg.al

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/