KURS PROFESIONAL 1 MUJOR NE MENAXHIMIN E BURIMEVE NJEREZORE, PJESMARRJE FIZIKE

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * KURS PROFESIONAL 1 MUJOR NE MENAXHIMIN E BURIMEVE NJEREZORE, PJESMARRJE FIZIKE
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management,
nese po kerkon te kandidosh ne nje pozicion pune me te mire dhe ti japesh karrieres tende nje drejtim te ri, ne mund te jemi partneri qe do t'ju ndihmoje ta arrini kete!

Agjencia BClever organizon Kursin 1 mujor “Rekrutimi dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore”!

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:

• Pergatitja e njoftimeve te punes
• Screening i Curriculum Vitae
• Pergatitja e fazave te intervistave
• Perzgjedhur
• Trajnimi i stafit
• Raportet
• Akses kontrolli
• Menaxhimi i konflikteve
• Kodi i punes etj.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

• Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore
• Certifikaten perkatese


 

Kërkesat e profilit

KUJDES!
TRAJNIMI ESHTE ME PJESMARRJE FIZIKE DHE VENDET JANE TE LIMITUARA!

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes emailit: rekrutimp@gmail.com ose ne faqen tone te instagramit @bcleveragency

Tel: 0676888699