TIRANE, QENDER, AGJENTE FINANCIAR ITALISHT, PART TIME, BAZE 600€ & BONUSE MBI 5000€

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * TIRANE, QENDER, AGJENTE FINANCIAR ITALISHT, PART TIME, BAZE 600€ & BONUSE MBI 5000€
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Ke eksperience pune por nuk je ndjere asnjehere I vleresuar ne pagese?

BClever Agency nis rekrutimet per pozicionet Agjent Financiar ME dhe PA eksperience njohes te gjuhes ITALIANE

Cfare ofrohet:

• Pagese baze qe nis nga 600€ 
• Bonuse mbi 5000€ 
• Ambjent komod, modern, pozitiv ne te cilin lodhja do te jete e pa perfillshme
• Mundesi per te punuar me Hot Leads 
• Mundesi e shpejte rritjeje ne detyre per me te miret
• Fundjavat pushim
• Ditet e festave pushim

Cfare kerkohet:

• Njohje e gjuhes italiane
• Disponibilitet i menjehershem 
• Eksperience e meparshme pune 

Kërkesat e profilit

Vendodhja: Qender, Tirane

Per te caktuar intervisten tende telefono ne:

0676888699