Kërkojme operator telefonik në gjuhën italiane,luce/gas.

Titulli i postimit * Kërkojme operator telefonik në gjuhën italiane,luce/gas.
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kërkojme operator telefonik në gjuhën italiane,fushata luce/gas.

Kandidatet prezantoje produktin te klienti!

Kuptojne dhe analizojne kerkesat dhe nevojat e klienteve!

Përfundojne me sukses proçedurat e shitjes!

Mbajne kalendarin me takimet ditore,javore,mujore!

Kërkesat e profilit

Kandidatet duhet të zoterojnë italishten në nivel mesatar!

Me ose pa eksperience të mëparshme në  fushën e shitjeve online!

Disponibilitet part/full time,me turne të alternuara!

Energji,motivim dhe dëshirë për tu rritur profesionalisht!

Tjetër (Opsionale)

Pagesa deri ne 400 lek/h!

Bonuse ditore,javore,mujore!

Fundjava pushim

Ambjente komode dhe miqësore!

Adresa:Brryli,prane maternitetit te ri!

Kontakt:0685391424

Email:kontakt@eupune.info

Paga 60.000