KURS 2 JAVOR, MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * KURS 2 JAVOR, MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

Per te gjithe ata qe duan te investojne ne rritjen e tyre profesionale dhe te marrin nje rol apo profil te ri, ky eshte rasti me i mire!

Agjencia BClever ofron kurse 2 javore ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore.

Kursin mund ta ndiqni online nga komoditeti i shtepise ose zyres tuaj.

Ju ofrojme mundesine te ndiqni nje modul te pasur, nje guide e mirefillte udhezuese e cila do t’ju lehtesoje punen tuaj si nje HR Menaxher i ri.

Kurset i ndiqni individuale ose ne grup.

REGJISTROHU, NUK KA ME KOHE!

Informohu ne: 0676888699

Kërkesat e profilit

REGJISTRIMET E JANARIT JANE TE HAPURA EDHE PAK DITE!