TRAJNIM NJE DITOR, MENAXHIMI ORGANIZACIONAL

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * TRAJNIM NJE DITOR, MENAXHIMI ORGANIZACIONAL
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

BClever Agency ofron mundesine e trajnimit: "Menaxhimi Organizacional", per te gjithe ata te cilet duan te rriten dhe te zhvillohen profesionalisht.

- Kohezgjatja e trajnimit: 1 dite
- Zhvillohet me nje numer te vogel pjesmarresish
- Ne perfundim te trajnimit mundesohet pajisja me certifikate per cdo pjesmarres.

*Trajnimet zhvillohen ne fundjave ONLINE.


 

Kërkesat e profilit

Per te marre programin e trajnimit dhe/ose per tu regjistruar ne grupin e radhes dergo aplikimin tend ne: rekrutimp@gmail.com ose 0676888699