TIRANE, KAPE MUNDESINE TENDE PROFESIONALE

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * TIRANE, KAPE MUNDESINE TENDE PROFESIONALE
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

Nese je ne kerkim te nje pune por nuk ke gati nje CV profesionale te standardit europian, ose CV-ja jote eshte e pastrukturuar, Agjencia BClever ju vjen ne ndihme.

Per te gjithe studentet, punekerkuesit e rinj, punekerkuesit qe duan te bejne me profesional aplikimin e tyre per punesim, mundesojme krijimin e Portofolit Profesional te Kandidatit.

Cfare perfshin:

-Krijimin e CV-se tuaj profesionale ne formatin europian
-Krijimin e Letres se Motivimit
-Krijimin e Letres se Interesit.

Te gjitha keto i jepen kandidatit ne formatin e nje dosjeje profesionale fizike e cila do t'ju rrise shanset dhe mundesite per te qene i avantazhuar ne cdo proces kandidimi per profilin e deshiruar.

Na kontakto tani per te rezervuar pergatitjen e Portofolit tend Profesional.

 

Kërkesat e profilit

Na gjeni lehtesisht ne numrin: +355 67 68 88 699