Shofer per Bot Nafte

Rreth nesh

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ‘’Marea Resort’’ (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brezovice. Agikons vlërëson burimet njerëzore si asetin me të madh të shoqërisë, duke kontribuar në zhvillimin dhe promovimin e tyre në fusha të ndryshme profesionale. Talentet e reja kanë mundësinë e përvetësimit të njohurive me profesionistët më të mire të fushës .

Titulli i postimit * Shofer per Bot Nafte
Kategoria Ndërtim
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ''Marea Resort'' (Kavajë), ''Tarraca e Ullijve'' (Dhërmi), ''Plazhi i Gurtë'' (Qeparo), ''Bougainville Bay'' (Sarandë) si edhe ''Meshtekna'' Brezovice. 

Kompania jone në kuadër të zhvillimit të saj fton individë të kualifikuar ti bashkohen kompanisë në pozicionin:
 Shofer per Bot Nafte.

Kërkesat e profilit

Te zoteroje patente pantente C, CAP & ADR.

Të kenë eksperiencë të mëparshme pune

Tjetër (Opsionale)

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV në adresën tonë të e-mail ose të na kontaktojnë në numrin tonë cel 068 40 52 085.

Departamenti i Burimeve Njerezore

Agikons Sh.P.k

E-mail: hr@agikons.com

Kontakt: 068 40 52 085 / 068 40 16 639

Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane