Perfaqesues shitjesh (Agronomi)

Rreth nesh

Timac Agro është një kompani tregtare shumëkombëshe me aktivitet global në fushën e plehrave dhe produkteve ushqimore të kafshëve. Ne po zgjerojmë rrjetin tonë duke krijuar filialin tonë të ri, Timac Agro Albania, dhe po kërkojmë Përfaqësues Teknik të Shitjes (Agronomë) të apasionuar në zonën veriore, jugore dhe qendrore të Shqipërisë.

Titulli i postimit * Perfaqesues shitjesh (Agronomi)
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

• Aktivitete specifike për promovimin dhe shitjen e produkteve të Timac Agro, në emër të portofolit të kompanisë për fermerët në zonën e caktuar.

• Ofrimi i konsulencës në fushën e te ushqyerit me qëllim promovimin e praktikave më të mira dhe moderne tek klientët e kompanisë.

• Kuptimi i biznesit të klientëve dhe propozimi i zgjidhjeve të përshtatura për nevojat e tyre.

• Analiza e tregut dhe konkurrencës së zonës.

Kërkesat e profilit

• Aktivitete specifike për promovimin dhe shitjen e produkteve të Timac Agro, në emër të merkarizmit lokal, të portofolit të kompanisë për fermerët në zonën e caktuar

• Ofrimi i konsulencës në fushën e te ushqyerit, me qëllim promovimin e praktikave më të mira dhe moderne tek klientët e kompanisë.

• Kuptimi i biznesit të klientëve dhe propozimi i zgjidhjeve të përshtatura për nevojat e tyre

• Analiza e tregut dhe konkurrencës së zonës

Gjuhët: Shqip. Anglishtja ose çdo gjuhë tjetër do të konsiderohet një plus.

 Zonat në Shqipëri : Veri, Jug , Shqipëri Qendrore.

Tjetër (Opsionale)

Dergoni CV tuaj ne: 

dimitrios.roumeliotis@gr.timacagro.com
zenia.mengjezi@ese.timacagro.com