Python developer!

Rreth nesh

At Crowdgainer, we're a group of young enthusiasts looking to provide meaningful insights to the world - with the help of the latest technological advancements. We're stay ahead of the curve, so that we hear about things first.

Titulli i postimit * Python developer!
Kategoria Programues
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

* E RËNDËSISHME *

Ne operojmë në një kompani mbështetëse, mirëkuptuese, jo politike dhe jo stresuese, pragu ynë për BS është zero. Si rezultat, ne shpërblejmë, udhëzojmë dhe rritim njerëzit më të mirë dhe largojmë shpejt njerëzit me qëndrim ose sjellje të gabuar.

Ne mund të ndihmojmë të mësojmë aftësi dhe aftësi, por jo sjellje.

E gjithë familja jonë e stafit, janë mbështetëse, ndihmojnë njëri-tjetrin, të sjellshëm, pozitivë - kështu që ne bëjmë çmos për ta mbrojtur atë!

 

* Teknika jonë *

Shumë e sheshtë me qëllim

Windows, Google Cloud, Google Suite, Python, Langchain, MongoDB

 

* Oferta *

Shumë e larmishme.

1. Përmirësime të thjeshta për aplikacionet ekzistuese për ndërtimin e qëllimit

2. Tepër eksperimentale, inovative: AI, automatizimi etj

* Jashtë fushës *

1. Politika

2. Puna e pakuptimtë e administratorit

3. Dokumentacioni i gjatë i projektit

 

* Mjedisi *

1. Bazuar në vlerë: Asnjë punë e kotë që do të hidhet tutje

2. Ritmi i shpejtë: Ne krijojmë vlerë dhe dorëzojmë në orë, ditë dhe ndonjëherë 1-2 javë - Asnjëherë muaj!

3. E këndshme: Pa politikë, pa BS, pa kulturë faji, pa stres

4. Shpërblimi: Besim + mbështetje + përgjegjësi + mentorim + bonuse (nëse i tejkaloni pritshmëritë).

Kërkesat e profilit

* Kandidati ideal *

1. I besueshëm dhe i besueshëm:

Bëj atë që thua, thuaj atë që bën.

 

2. E disponueshme dhe e parashikueshme

Jini të disponueshëm dhe të përgjegjshëm kur thoni se do të jeni

 

3. Profesionist

Sigurohuni që keni lidhje dhe teknologjia juaj funksionon.

p.sh. videokamera, recepsioni. Ju duhet të jeni në gjendje të zgjidhni problemet tuaja (ne do t'ju ndihmojmë nëse mundemi)

 

4. Proaktive

Gjeni përgjigje për çështjet. Pyetni organizatën (edhe CEO do t'ju ndihmojë), lexoni, mësoni

 

5. Afati dhe vlera e fokusuar

Orari i punës është shumë fleksibël. Gjithkush ka një jetë - por ju duhet të bëni afatet që premtoni

 

6. Këmbëngulës dhe pozitiv

Ku ka një vullnet - ka një mënyrë! Ne do t'ju ndihmojmë!

 

7. Krenar

Siguroni standardet tuaja të kodimit. përmbushni, akoma më mirë, tejkaloni standardet tona

 

* Pritjet kritike *

1. Kuptoni plotësisht kërkesat

2. Siguroni zgjidhjet / çështjet e punës si ekip

3. Kodi duhet të plotësojë standardet tona (THATA, i përmbahet praktikave më të mira, i komentuar mirë, modular dhe dinamik)

4. Krijoni udhëzime të shkurtra të zgjidhjeve dhe kodit

5. E disponueshme për video-telefonata dhe seanca pune të drejtpërdrejta nëse është e nevojshme nëpërmjet ekranit të përbashkët

6. Sa më i qëndrueshëm ndaj së ardhmes (dmth. ju keni menduar se si zgjidhja mund të prishet dhe ose keni dalë me zgjidhje kreative dhe/ose na keni identifikuar dhe përgatitur qartë për zonat në rrezik me sugjerime për të rregulluar).

Çfarë mund t'ju ofrojmë

---------------------------

1. Mundësi për të punuar me klientë të jashtëm të famshëm (p.sh. Disney, Ernst & Young, Credit Suisse)

Ju mund të zgjidhni kontrata që funksionojnë për ju pa politikë, stres apo dramë. Ne i menaxhojmë të gjitha këto për ju.

 

2. Mundësi të shumta të brendshme të projektit

Bëhuni furnizuesi ynë i preferuar afatgjatë. Ne ju ofrojmë projekte që përputhen me grupin e aftësive dhe interesin tuaj.

 

3. Ambient i mrekullueshëm pune

Jini të mirëpritur në mjedisin tonë familjar të lumtur, mbështetës dhe ndihmues (lexoni komentet tona të Upwork).

 

4. Bonuset!

Ne vlerësojmë njerëzit e mëdhenj.

 

Si e shpërblejmë

---------------------

Ne bëjmë gjithçka për t'i ndihmuar njerëzit tanë të bëhen më të mirët dhe të shpërblejmë njerëzit më të mirë për t'i mbajtur ata të lumtur.

Ne i shpërblejmë njerëzit bazuar në 4 nivele të performancës:

 

  FURNIZUESI STAR

NËSE JU: Kryeni punën në kohë, përmbushni kriteret e pranimit dhe përmbushni pritshmëritë bazë të kompanisë [p.sh. merrni pjesë në disa telefonata, ndihmoni të tjerët, jini të besueshëm dhe proaktiv]

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësimi 5* + Norma e plotë e kontratës e paguar + Bonusi i garantuar + Partneritet afatgjatë + rekomandim për klientët globalë + ftesa për të punuar me ne për klientët e mëdhenj të Fortune 500 (ju do të mbroheni nga politika nga ne)

 

  FURNIZUES I MIRË

NËSE JU: Kryeni punën tuaj siç është premtuar në kohë, plotësoni kriteret e pranimit

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësimi 5* + Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord

 

  FURNIZUES ME VEPRIM

NËSE JU: Jepni punën tuaj siç keni premtuar, plotësoni kriteret e pranimit (por puna është vonë)

NE SHPËRBLEJMË: Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord vetëm e paguar

 

  FURNIZUES I DOBET

NËSE JU: Mos i plotësoni kriteret e pranimit ose mos u bëni të papërgjegjshëm, jo të besueshëm ose të vështirë.

NE SHPËRBLEJME: Vlerësimi më i ulët dhe, ose pagesa për t'u negociuar.

Tjetër (Opsionale)

Language:  English
Experience Level: With Experience

How to apply:

Send your resume/CV and cover letter to work@crowdgainer.com

Only candidates fulfilling due requirements will be contacted by e-mail.