NDIHMES FINANCE

Rreth nesh

“Commerce Corp” eshte nje kompani qe e ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 2011. Ne perberjen e Kompanise, qendrojne solide disa nga Markat me te fusqishme ne tregun Shqiptare dhe jo vetem. Nder te tjera, pjese perberse e kompanise jane SHOPTV, BIOTE, BLUE LUNA, WOODY, te gjitha marka te cilat, jane lider ne fushat e tyre, duke plotesuar hapsirat qe mungojne ne treg sic jane cilesia, sherbimi dhe cmimi.

Titulli i postimit * NDIHMES FINANCE
Kategoria Ekonomist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kompania Commerce Corp po kerkon kandidate te rinj ne pozicionin:

 • Ndihmes Finance 

Pozicioni i "Ndihmes Finance" behet fjale per nje pozicion vakant ne zyrat qendrore te kompanise!

Eshte e rendesishme te jeni bashkepunues, dhe njeri i mbare!
Eshte nje nga kompanite me te medha ne vend!

Kërkesat e profilit

Kriteret:

 •  Te jete diplomuar ne Shkencat Ekonomike
 •  Te njoh procesin e fiskalizimit dhe faturimit
 •  Te ndjeke inventarin e cdo pike shitje 
 •  Prerjen e faturave te shitjes / faturat shoqeruese dhe hedhjen ne Sistem Financiar
 •  Rakordim shitje Platforme dhe Sistem Financia

  Nëse dëshironi beheni pjese e skuadres tone, jeni mirëpritur të dorëzoni CV tuaj ne adresen:

  hr@cco.al   ose ne nr cel   068 20 14 906.

   

  Departamenti i BNJ

  Commerce Corp