Edukatore per kopsht

Rreth nesh

ABCTirana është institucion edukimi i pavarur me seli në Tiranë, Shqipëri i themeluar në vitin 2013. ABCTirana u shërben studentëve nga mosha 0 deri 7 vjeç duke ofruar shërbime si çerdhe, kopsht për fëmijë, parashkollor dhe klinikën psikologjike.

Titulli i postimit * Edukatore per kopsht
Kategoria Mesuesí
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Dëshironi të bëheni Edukatore per kopsht?

Aplikoni do të pranohen nga data 20 Nentor deri më 20 Dhjetor 2023.

Apliko

??

https://puno.abctirana.al/vend-pune/edukatore-per-kopsht

Kërkesat e profilit

E certifikuar ose diplomuar për edukatore, ose mësuese e ciklit të ulët.

Paga 40000