THIRRJE PËR PJESËMARRJE - "DO YOU HAVE AN IDEA?"

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * THIRRJE PËR PJESËMARRJE - "DO YOU HAVE AN IDEA?"
Kategoria Ekonomist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Keni një ide biznesi? Mendoni se është briliante? Një projekt që mund të shitet? 

Kërkesat e profilit

Mundësia juaj e vetme dhe ideale është programi më i ri në Tring, "Do you have an idea?” Për realizimin e formatit hit, "Do you have an idea?" jemi duke kërkuar talente që kanë ide biznesi që ky emsion do t’i ndihmojë të vënë në jetë.

Kliko per versionin PDF
    Page: /