KOMERCIALIST PËR SHITJE TË PAISJEVE ELEKTRIKE, SANITARE DHE PAISJEVE PËR NDRIQIM

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KOMERCIALIST PËR SHITJE TË PAISJEVE ELEKTRIKE, SANITARE DHE PAISJEVE PËR NDRIQIM
Kategoria Inxhinieri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Job Good! Life Good!The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.

 

Në emër të një nga klientët tanë ndërkombëtar në tregun shitjeve me pakicë dhe shumicë të paisjeve elektronike po kërkojmë të punësojmë në Prishtinë/Kosovë:

 

 1. DEPOIST
 2. KOMERCIALIST PËR SHITJE TË PAISJEVE  PËR NDRIÇIM
 3. KOMERCIALIST PËR SHITJE TË PAISJEVE SANITARE, HIDRAULIKE DHE PAISJEVE KIMIKE
 4. KOMERCIALIST PËR SHITJE TË KABLLOVE, PAISJEVE PËR KABLLO DHE PAISJE PËR INSTALIME ELEKTRIKE
 5. KOMERCIALIST PËR SHITJE TË PAISJEVE ELEKTRIKE
 6. INXHINIER I SHITJES PËR PAISJE TË INDUSTRISË SË RËNDË HYUNDAI
 7. KOMERCIALIST PËR SHITJE TË PAISJEVE PËR ENERGJI, TELA, PPE, DHE MJETE TË KOPSHTARISË
   

Kërkesat e profilit

 

 • Preferohet Shkalla Universitare në Inxhinieri Elektrike, apo Elektro energjietikë apo shkollimi bazik për Inxhineri Elektrike;
 • Njohuri dhe përvoja e punës në të njejtën industri është e preferueshme;
 • Përvoje në departamentet e industrisë elektrike ose mirëmbajtës është avantazh;
 • Përvojë dhe njohuri në shitje të paisjeve elektrike;
 • Të posedojë leje të vozitjes të kategorice B, C varësisht prej pozitës;
 • Të flas rrjedhshëm gjuhën angleze ose serbe;
 • Të jetë reprezentativ dhe të krijoj marredhënie të mira me klientët;
 • Aftësi të mira për të gjykuar, për të marrë vendime dhe iniciativa; aftesi te shkleqyeshme komunikuese;
 • Të jetë i/e besueshëm;
 • Aftësi për të reaguar me fleksibilitet ndaj ndryshimeve;
 • Aftësi për të kontribuuar në menaxhimin e gjerë të korporatës.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.jakupi@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25 Shtator 2016. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese