ARKATARE - PRISHTINË, PRIZREN, FERIZAJ, GJAKOVË, GJILAN, PEJË, MITROVICË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ARKATARE - PRISHTINË, PRIZREN, FERIZAJ, GJAKOVË, GJILAN, PEJË, MITROVICË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë kombëtarë në industrinë e tregëtisë së pjesëve të këmbimit për automjete, po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

ARKATARE– PRISHTINË, PRIZREN, FERIZAJ, GJAKOVË, GJILAN, PEJË, MITROVICË

Efikasitet në shërbim dhe punë;
Shërbimi i konsumatoreve;
Kryerja e pagesave në baza ditore;
Klasifikimi, kujdesi, mirembajtja në vendin e përcaktuar të punës
Bashkepunimi kolegial;
Aftësi komunikuese dhe shërbyese’
Implementimi i planeve të punës.

Kërkesat e profilit

Diplomë të shkollës se mesme, fakulteti është përparësi;
Eksperiencë pune në shitje me pakicë;
Aftësi të shkelqyeshme të komunikimit;
Gatishmëri të punoj nën presion;
Aftësi për punë në grup;
Aftësi shumë të mira komunikimi;

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: b.hasani@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Blerta HASANI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Tetor 2016. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese