ASISTENTE FINANCIARE– PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ASISTENTE FINANCIARE– PRISHTINË
Kategoria Administrative/Zyre
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë kombëtarë në industrinë e shitjes së produkteve të ndryshme sanitare, veglave të punës, materialeve të ndryshme etj. po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

ASISTENTE FINANCIARE– PRISHTINË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Rregjistrim fatura shitjesh dhe blerjesh;
 • Përgatitja dhe organizimi i shpërndarjes së faturave të shitjes;
 • Rregjistrimi i veprimeve të magazinës;
 • Ndjek ecurinë e pagesave të klienteve;
 • Kontrolli detajuar i shpenzimeve & te ardhurave mujore te realizuara;
 • Rakordime me bankat, balancat e llogarive mujore;
 • Përgatitja e raporteve financiare në mënyrë periodike mujore.

Kërkesat e profilit

 • Të ketë mbaruar fakultetin Ekonomik, në degën Financë, Kontabilitet.
 • Të ketë eksperience pune si financiere minimalisht 2 vjet;
 • Të ketë njohuri te mira kompjuterike.
 • Të zotëroj të paktën një program financiar;
 • Të zotërojë në nivel të mire gjuhën angleze përparësi gjuha serbe;
 • Të ketë njohuri të sakta mbi legjislacionin tatimor.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected] , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 10 Nentor 2016. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese