MENAXHER MARKETINGU DHE SHITJE– PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER MARKETINGU DHE SHITJE– PRISHTINË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë ndërkombëtar që meret me produkte ambalazhimi luksi: kuti, çanta dhe aksesorë të tjerë, brend i ri në treg po kërkojmë të punësojmë për në Prishtinë, Kosovë:

MENAXHER MARKETINGU DHE SHITJE– PRISHTINË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Përgatitja e planeve dhe elementeve marketing në përputhje me strategjinë dhe objektivat e biznesit duke e detajuar në plane veprimi mujorë dhe vjetor;
 • Monitorimi dhe zbatimi i aktiviteteve të marketingut brenda buxhetit dhe në përputhje me objektivat e miratuara të biznesit;
 • Të gjejë rrugë të ndryshme kreative për marketimin e produkteve tona, ndryshe nga idejë shabllon;
 • Organizimi i promocioneve të vazhdueshme si element taktike për të rritur shitjet; organizimi i aktiviteteve sezonale për të rritur shitjet;
 • Duhet të gjejë mënyra të tjera për marketingun e produkteve përvec rrjeteve sociale dhe sigurohet që të gjitha informacionet janë të azhornuara;
 • Të kujdeset dhe të forcojë brand image të kompanisë me ide kreative.

Kërkesat e profilit

 • Diplomë Universitare – Ekonomi e përgjithshme, Marketing apo relevante;
 • Të ketë eksperiencë punë në shitje;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi;
 • Të jetë bindës/e;
 • Të ketë ide krijuese mbi strategjitë dhe planet e marketingut;
 • Aftësi shumë të mira organizative;
 • Aftësi shumë të mira supervizimi;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi, analizimi dhe manaxhimi.
 • Të jetë pjëstarë i/e mirë grupi;
 • E detyrueshme të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze ose italiane.
 • Njohuri shumë të mira të paketës MS Office (Word, Excel, Outlook).
 • Të ketë patentë të kategorisë B;
 • Kandidati/tja duhet të jetë i gatshëm të vijë në Tiranë për një trajnim 1 mujor.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected] , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Blerta HASANI në numrin e telefonit +381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 1 Dhjetor 2016. 

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese