2 vende vakante ne Durres: Drejtor i shitjes dhe marredhenie me klientet

About us

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Τίτλος ανάρτησης * 2 vende vakante ne Durres: Drejtor i shitjes dhe marredhenie me klientet
Κατηγορία ?????? ??????????
Περιγραφή εργασίας

 Drejtor i shitjes dhe marredhenie me klientet

Απαιτήσεις

 Drejtor i shitjes dhe marredhenie me klientet

Άλλο (Προαιρετικό)

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:

Të ketë mbaruar arsimin e lartë
Të ketë pesë vjet eksperiencë pune
Të ketë eksperiencë në shitje dhe shërbime financiare (preferohen me eksperiencë në bankë)
Aftësi shumë të mira ndërveprimi në biznes dhe shitje
Aftësi shumë të mira komunikimi me klientët
Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, Internet.
Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur).

Të interesuarit, brenda datës 20.08.2017 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi     dhe  2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”,      Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it: info@sigal.com.al

 

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit:  04 22 333 08.