Operatori per vendita su clienti gia interessati all` aquisto

About us

MBC INNOVATION LAB è un'azienda internazionale. Nel corso degli anni abbiamo cercato di comprendere le varie evoluzioni del contesto.

Τίτλος ανάρτησης * Operatori per vendita su clienti gia interessati all` aquisto
Περιγραφή εργασίας

Operatori per vendita su clienti gia interessati all` aquisto 

Απαιτήσεις

Kerkohet:
Njohje e mire e gjuhes italiane
Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise

Ofrojme:

Kontrate pune sipas ligjit shqiptar
Pagese dhe bonuse te kenaqshme
Trajnime periodike
Ambjent dinamik dhe motivues

Mundesi rritjeje.

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:30 deri ne 18:30)  ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

Μισθός 230 - 270 LEK/ORA