WEB DESIGNER (WORDPRESS) - TIRANE

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Τίτλος ανάρτησης * WEB DESIGNER (WORDPRESS) - TIRANE
Περιγραφή εργασίας

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani ndërkombëtare në fushën e marketingut online, jemi duke kërkuar:

WEB DESIGNER

PËRGJEGJËSITË KRYESORE DHE KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë mbaruar studimet universitare në profilet e Informatikës;
 • Eksperiencë +2 vite në zhvillime wordpress;
 • Të jetë i aftë të riprodhojë një website në wordpress nga një template PSD;
 • Njohuri shumë të mira në CSS3/HTML/JS;
 • Njohuri në optimizimet e shpejtësisë me anë të teknikave caching, minify, gzip;
 • Njohuri të mira në PHP;
 • Të jetë autonom dhe i aftë të përfundojë një website brenda afateve të përcaktuara;
 • Të ketë njohuri të mira të web-serverave Linux ( Apache) dhe mailserver, krijim virtualhostesh në VPS dhe mirëmbajtja e saj (backupet etj);
 • Njohuri shumë të mira në protokollet POP/IMAP dhe SMTP;
 • Të ketë njohuri shumë të mira të menaxhimit të domaineve. Konfigurimet e DNS dhe Nameservers;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës italiane.

Άλλο (Προαιρετικό)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: a.puma@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ardita PUMA në numrin e telefonit +355 68 60 77 622 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 11/07/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Μισθός Konkurruese