ENGINEER TEST BOARD - TIRANA

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Τίτλος ανάρτησης * ENGINEER TEST BOARD - TIRANA
Περιγραφή εργασίας

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani që zhvilon dhe prodhon produkte për sisteme elektromekanike ,po kërkojmë në Tiranë:

Specialist Inxhinier I Makinerive Testuese

Detyrat kryesore:

 • Montim I pjesëve hardware te testbordeve, programim dhe konfigurim e tyre sipas projekteve;
 • Pastrim, mirëmbajtje dhe riparim I testbordeve të projekteve të ndryshme;
 • Përgjegjës për stockun e pjesëve të këmbimit për testboarded dhe informimi tek eprori për pjesët e duhura të këmbimit;
 • Përgjegjës për mbajtjen në QlanYs të database-it të ndërhyrjeve dhe riparimeve të ndryshme në Testborde;
 • Zhvillimi I vazhdueshëm I softeve në testboarde për testim më të lehtë dhe efektiv;
 • Kalibrimi I testeve dhe protokollimi I kalibrimit të tyre sipas dokumentit
 •  FN-AL-026i;
 • Suport teknik për cështje të ndryshme;
 • Bashkëpunon me specilistin e rrjeteve të komunikimit dhe kompjuterik;
 • Suport teknik për cështje të ndryshme;
 • Mirëmbajtjen e rrjetit dhe pajisjeve teknologjike në kompani;
 • Parandalon dhe zgjidh problemet e ndryshme(troubleshooting);
 • Respekton rregullat e sigurimit teknik në punë.

 

 

 

 

Απαιτήσεις

Kërkesat e profilit:

 • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në këtë profil;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Të jetë I certifikuar ne CISCO për operimin e rrjeteve;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi me eprorët dhe kolegët.

PAGESA: Konkuruese.

Άλλο (Προαιρετικό)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, spër çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 05/12/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Μισθός Konkurruese