CREATIVE DESIGNER - TIRANA

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Τίτλος ανάρτησης * CREATIVE DESIGNER - TIRANA
Περιγραφή εργασίας

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani elektroshtëpiakesh ndërkombëtare, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

CREATIVE DESIGNER

Aftësitë:

  • Të jetë krijues duke ofruar ide inovatore për produktet e kompanisë;
  • I gatshëm për përvoja dhe përgjegjësi të reja;
  • Të jetë i aftë të punojë në grup
  • Të jetë i gatshëm për eksperienca dhe përgjegjësi të reja

Απαιτήσεις

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

  • Njohuri shumë të mira të programeve të design si Adobe Photoshop, Adobe Illustrator etj.
  • Eksperiencë e mëparshme pune në këtë profil;.
  • Njohuri të mira në web design;
  • Njohuri të mira në përdorimin e paketës Microsoft Office;
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Άλλο (Προαιρετικό)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430(nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2020.