TRAJNIM ONLINE: MENAXHIMI ORGANIZACIONAL

About us

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Τίτλος ανάρτησης * TRAJNIM ONLINE: MENAXHIMI ORGANIZACIONAL
Κατηγορία ?????? ??????????
Περιγραφή εργασίας

                       MENAXHIMI ORGANIZACIONAL
                                  TRAJNIM 1 DITOR
                         PAJISENI ME CERTIFIKATE

Nese synon te behesh nje Manager i ardhshem, te fitosh njohuri mbi praktikat e punes dhe te
certifikohesh si nje menaxher, regjistrohu tani!
 

Trajnim Menaxhimi Organizacional

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:

- Menaxhimi i kompanise

- Menaxhimi i diversitetit

- Menaxhimi i etikes

- Menaxhimi i ndryshimeve dhe inovacionit

- Procesi i planifikimit dhe kontrollit

- Menaxhimi strategjik

- Komunikimi menaxherial

- Buxhetimi etj.

 

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me: 

- Kurrikulen e Menaxhimit Organizacional

 

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!

 

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar!

Απαιτήσεις

Per regjistrim apliko ne: rekrutimp@gmail.com / 0676888699 ose ne faqen tone te Instagram: @agjencia_bclever