TIRANE, HELP DESK

About us

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Περιγραφή εργασίας

BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Help Desk, me eksperience te meparshme ne sektor per qytetin e Tiranes.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– njohuri shume te mira te gjuhes italiane dhe angleze (kusht i domosdoshem)–
– te kete aftesi te shkelqyera organizimi
– te njohe shume mire paketen OFFICE

OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent pune i qete, rinor dhe shume komod
– fundjavat pushim

 

Απαιτήσεις

Dergo aplikimin tend nepermjet adreses tone te emailit: rekrutimp@gmail.com