30 GUSHT: TRAJNIM ONLINE: REKRUTIMI & BURIMET NJEREZORE

About us

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Τίτλος ανάρτησης * 30 GUSHT: TRAJNIM ONLINE: REKRUTIMI & BURIMET NJEREZORE
Κατηγορία ????????? ????????
Περιγραφή εργασίας

Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management, nese po kerkon te kandidosh ne nje pozicion pune me te mire dhe ti japesh karrieres tende nje drejtim te ri, ne mund te jemi partneri qe do t'ju ndihmoje ta arrini kete!

Agjencia BClever ka nisur regjistrimet per kursin 2 javor ne Rekrutim dhe Menaxhim i Burimeve Njerezore.

Kursi nis ne daten 06.06.2022.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

- Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore


CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!


Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.
 

 

Απαιτήσεις

Per regjistrime kontaktoni ne: rekrutimp@gmail.com ose ne  numrin e telefonit 0676888699