Kërkohen Team Leader & Operator Part Time për gjuhën GREKE pagesa deri në 900€

About us

Estrella Sh.p.k kompani lider në fushën e marketingut me eksperiencë 10 vjecare. Sjell vazhdimisht mundësi për të rinjtë shqipëtar të cilët kërkojnë të punësohen edhe të zhvillohen profesionalisht duke optimizuar mjetet e komunikimit dhe të telemarketingut duke ecur gjithmonë me hapat e teknologjive të fundit.

Τίτλος ανάρτησης * Kërkohen Team Leader & Operator Part Time për gjuhën GREKE pagesa deri në 900€
Περιγραφή εργασίας

Estrella Sh.P.K në rritje të aktivitetit të saj me fushata të reja,
është në kërkim për Team Leader & Operator në gjuhën GREKE për fushatën Energji Elektrike

Απαιτήσεις

Pagesa  350Lekë baza + kontrata 20€
*Ofrohen bonuse javore dhe mujore extra ne baze te performancës.
*Trajnim i vazhdueshëm brenda edhe jashtë shtetit

Μισθός 900€