Behuni pjese e kompanise te pasurive te paluajtshme, Pata Real Estate.

About us

"Pata Real Estate (Pata) është ndërtuar mbi baza e kujdesit të jashtëzakonshëm për çdo klient. Si një kompani e re në treg, Pata po rritet ndërsa ne mbajmë angazhimin tonë për nivelin më të lartë të integritetit, vëmendjes personale, profesionalizmit dhe shërbimit të përkushtuar.

Τίτλος ανάρτησης * Behuni pjese e kompanise te pasurive te paluajtshme, Pata Real Estate.
Περιγραφή εργασίας

Keni plane te medha? Jeni te hapur per sfida te reja
dhe kerkoni sukses ne karrieren tuaj?

Pata Real Estate eshte duke rekrutuar konsulentet energjik dhe
me ambicie per tu rritur profesionalisht
Cfare ofrojme?

Mundesi rritje ne karriere.
Te ardhura mujore te kenaqshme


 

Απαιτήσεις

Kanditatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
1- Te njohin mire terrenin dhe rruget e qytetit
2- Te kene eksperence pune ne shitje
3- Te kene deshire per te mesuar
4-Te jene te motivuar dhe entuziast
5- Te jene me arsim te larte ose te mesem
6- Te kene aftesi komunikuese dhe negociuese
7- Njohja e gjuheve te huaja dhe fusha e ndertimit perben
perparesi
8- Mosha mbi 21 vjec

Άλλο (Προαιρετικό)

Nese jeni te interesuar, dergoni CV ne:

patarealestate@gamil.com

ose 

+355 69 290 8980
Kandidatet qe do te perzgjidhen do te kontaktohen me email ose
telefon per orarin e intervistes.

Μισθός E kenaqshme