Specialist/e Burime Njerezore

About us

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Τίτλος ανάρτησης * Specialist/e Burime Njerezore
Κατηγορία ????????? ????????
Περιγραφή εργασίας

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhviluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për profesionistë/e në fushen e Burimeve Njerezore:

 • Specialist/e Burime Njerezore

 

PERGJEGJESITE:

 • Caktimi dhe koordinimi i intervistave, aplikimeve,
 • Te kryej deklarimet e te punesuarve dhe te te larguarve ne kohen e duhur duke respektuar afatet kohore,
 • Te ndjek te gjithe procesin e aplkimit te lejeve te punes dhe lejeve te qendrimit per punonjesit e huaj,
 • Te hartoj dokumenta, urdhera te brendshem, autorizime, vertetime pune etj,
 • Te mbaj protokollin e dokumentave,
 • Te marre pjese ne intervista kur eshte e nevojshme,
 • Te ndihmoj ne procesin e pagave me listeprezencen dhe oraret,
 • Te mbaj database te rregullt dhe update te kandidateve qe aplikojne per pozicione te ndryshme,
 • Te hartoj raporte rekrutimi dhe te jap alertet ne kohen e duhur,
 • Te mbaj update regjistrin e punemarresve,
 • Te mbaj ne menyre te rregullt dosjet e stafit me cdo dokument te rifreskuar,
 • Te ndihmoje ne Procesin e Vleresimit te Performancave,
 • Te koordinohet me cdo njesi te kompanise per cdo kerkese qe mund te nevojitet,
 • Te mbaj raportin e lejeve vjetore dhe skedat per cdo punonjes,
 • Te mbuloj te gjitha detyrat operacionale te departamentit te BNJ.
 • Pike kontakti dhe orientimi per cdo punonjes te ri.

Απαιτήσεις

KËRKESAT:

 • Diplomë Bachelor ose Master në Ekonomiks, Finance, Menaxhim Biznesi apo fusha te ngjashme,
 • Avantazh te kete eksperience ne fushen e BNJ ne kompani te tjera,
 • Te kete kreativitet dhe aftesi shume te mira research-i,
 • Të ketë aftesi shume te mire të programeve të ndryshme kompjuterike,
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë,
 • Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,
 • Aftësi shumë të mira komunikuese,
 • Aftësi shumë të mira organizuese,
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm,

 

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

 

hr@rhg.al

 

Data e fundit e aplikimeve është 15.07.2022.

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

 

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/

 

https://liftrestaurant.al/

https://www.instagram.com/lift_tirana/

https://www.facebook.com/LIFT-Steak-Rooftop-Bar-100621475202723/

 

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/

 

https://opa.com.al/about-us/

https://www.instagram.com/opa.com.al/

https://www.facebook.com/opa.albania/