Профил

TeutaCompany
За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Огласи од TeutaCompany
Позиција Вид на вработување Од До
EKONOMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TeutaCompany

Full Time 30-05-22 30-06-22
MAKINIST / DURRËS

TeutaCompany

Full Time 30-05-22 30-06-22
AGJENT SHITJE / DURRËS

TeutaCompany

Full Time 21-04-22 30-04-22
Merchandiser ne Tirane

TeutaCompany

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine

TeutaCompany

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine/Pirunist

TeutaCompany

Full Time 14-04-22 30-04-22
EKONIMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TeutaCompany

Full Time 26-02-22 12-03-22
MENAXHER MARKETINGU – TIRANË

TeutaCompany

Full Time 25-02-22 10-03-22
ANALIST/E SHITJE – DEGA TIRANE

TeutaCompany

Full Time 02-02-22 28-02-22
Durrës, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TeutaCompany

Full Time 29-09-21 10-10-21
Tiranë, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TeutaCompany

Full Time 29-09-21 10-10-21
Durrës, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TeutaCompany

Full Time 24-07-21 01-08-21
CREATIVE DESIGNER

TeutaCompany

Full Time 07-04-21 26-04-21
Tiranë, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TeutaCompany

Full Time 05-04-21 15-04-21
AGJENT SHITJE

TeutaCompany

Full Time 24-03-21 07-04-21
Durrës, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TeutaCompany

Full Time 12-02-21 28-02-21
Durrës, ofroj vend pune ELEKTROMEKANIK

TeutaCompany

Full Time 04-02-21 28-02-21
Fier, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TeutaCompany

Full Time 23-01-21 18-02-21
Sistemues/e Rafti (Merchandiser)

TeutaCompany

Full Time 19-01-21 02-02-21
Punonjese Departamenti Finance-Kontabilitet/Durres

TeutaCompany

Full Time 19-01-21 18-02-21
Agjent Shitje

TeutaCompany

Full Time 12-01-21 15-02-21
Durrës, ofroj vend pune KIMIST/E SPECIALIST PËR PRODUKTET USHQIMORE

TeutaCompany

Full Time 27-10-20 15-11-20
Tiranë, ofroj vend pune Punëtor Magazine

TeutaCompany

Full Time 19-10-20 10-11-20