OPERATOR INBOUND (GJERMANISHT)

За нас

Italian Network Shpk è una società di consulenza aziendale presente a Tirana dal 2004. I nostri servizi rivolti alle aziende sono di Business Consulting, Taxation & Accounting, HR Management, Networking & Events. La divisione di HR Management (Job in Albania) si occupa di ricerca e selezione del personale, attività di head hunting per figure manageriali, valutazione del personale attraverso somministrazione di test(Thalento), career coaching, formazione manageriale.

Наслов на огласот * OPERATOR INBOUND (GJERMANISHT)
Категорија Оператор
Опис на работата

OPERATOR CONTACT CENTER (INBOUND) GJERMANISHT

JOB IN ALBANIA, agjensi rekrutimi me seli ne Tirane, kerkon ne emer te nje kompanie prestigjoze me seli si ne Itali edhe ne Shqiperi , Operatore Contact Center ne gjuhen Gjermane per menaxhimin e nje Customer Care.

Sherbime te call & contact center ne outsourcing

Ofrohet:
•    Trajnim Online
•    Sistem pune nga shtepia
•    Kontekst nderkombetar dhe ambient pune dinamik
•    Kontrate pune fillimisht si fillim me afat të caktuar për të pasuar në një kontrat me periudhë të pacaktuar me nje orar javor nga 30 deri ne 40 oresh.
•    Orar fleksibes me turne
•    Perkujdesje ndaj nevojave te personave (work-life balance)
•    Mundesi rritje brenda kompanise
•    Trajnim I vazhdueshem dhe vleresim ndaj perkushtimit te treguar per punen
•    Evente te kompanise
Pergjegjesia:
•    Asistence klienteve nepermjet sherbimeve te kanaleve te ndyshem (telefon; e-mail; chat; web; social media)
•    Menaxhim I telefonatave te klienteve per informacione, sqarime ose te ankesave te tyre
•    Azhornim i vazhdueshem i procedurave, produkteve dhe sherbimeve te ofruara
Kualifikimet:
•    Diplom Shkolle e mesme
•    Niveli minimal I gjuhes Gjermane B2
•    Njohje e ndonje gjuhe tjeter te huaj (jo e detyrueshme)
•    Njohuri te mira te perdorimit te PC-se (niveli i ndermjetem)
Aftesi te kerkuara:
•    Aftesi te shkelqyera ndernjerezore, komunikuese dhe ekspozite
•    Prirje per te punuar ne grup, per te zgjidhur problemet dhe per t’u perqendruar ne rezultate
•    Predispozite e mire ndaj ndryshimeve inovative dhe te mesuarit
•    Besueshmeri maksimale, perpikmeri, saktesi dhe organizim
•    Gatishmeri per te punuar ne turne
•    Gatishmeri per te punuar ne Tirane ose nepermjet smart working direkt nga shtepia

 

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Потребни квалификации

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

 

Those who are interested can send their CV to our email address:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Друго (опционално)

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

 

Those who are interested can send their CV to our email address:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655