AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE

Naziv pozicije * AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE
Kategorija Operater
Vrsta posla Freelance
Opis posla

AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE SI DHE PERSONA TE KUALIFIKUAR PER STAF 

KONTAKTONI NE NR E TEL 

TIRANE     : +355694399479

SHKODER : +355694802777

Traženi uslovi

ITALISHTE E MIRE

DISPONIBILITET NE ORARE

Zarada 220/ORE 300/ORE 350/ORE + BONUSE