Kerkohet Agjent Udhetimesh

Prive Travel Planners
Τίτλος ανάρτησης * Kerkohet Agjent Udhetimesh
Περιγραφή εργασίας

Ne kemi nevoje te kemi ne ekipin tone te punes profesioniste te talentuar dhe te motivuar. Nese deshironi te rriteni profesionalisht dhe te arrini objektivat dhe aftesite tuaja, atehere provoni te jeni pjese e ekipit tone.

 

 

Απαιτήσεις

DETYRAT • Mbajtja e cilesise dhe standarteve profesionale ne nivel shume te larte • Permbushja e detyrave te dhena ne kohe dhe saktesi • Manaxhimi i disa puneve ne te njejten kohe sipas prioritetit perkates • Te punuarit ne menyre individuale dhe ne grup • Integriteti dhe qendrueshmeria ne pune. 

Άλλο (Προαιρετικό)

KRITERET • Arsimi i larte. Kualifikimet pasuniversitare perbejne prioritet. • Eksperience ne pozicionin e Agjentit te udhetimeve. • Perdorimi i programeve te rezervimit te biletarise si Amadeus ose Galileo. • Aftesi te shkelqyera te komunikimit me goje dhe me shkrim ne menyre profesionale te gjuhes angleze. Gjuhe te dyta perbejne prioritet. • Perdorimi i avancuar i Ms World, Ms Excel dhe Power Point. Preferohet Typing i shpejte.

SHENIME Ju lutem nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV tuaja ne adresen irsa.majkaj@hotmail.com CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Niveli i shpërblimit për pozicionin e punës do të jepet në përpjestim të drejtë me eksperiencen dhe kuaifikimin e kandiatit/es.