Vend vakant per Web Designer

About us

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Τίτλος ανάρτησης * Vend vakant per Web Designer
Περιγραφή εργασίας

Kerkohet Web Designer

Απαιτήσεις

Kriteret që aplikanti duhet të plotesojë janë:

Të ketë arsimin dhe kualifikime në fushën Multimedia, Webdesign, Web Programing.
Njohuri te mira te progameve ne Design: Photoshop, Adobe Ilustrator, Pagemaker, InDesign
Njohuri ne hostim te faqeve, hostim email dhe menaxhim accountesh email.
Njohuri të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur);
Duhet të ketë njohuri të mira të UI (user interface), kompatibilitetit të browserëve dhe funksioneve  standard të web-it.
Baza ne dizenjim e perpunim imazhesh, animime dhe multimedia design, perpunim video/audio dhe njohuri ne programim multimedia.
Njohuri të mira rreth gjuhëve programuese si HTML,CSS, JavaScript, JQuery, API,PHP dhe databaze My SQL dhe te ngjashme.
Preferohet te kete njohuri të mira në aplikimin e metodave më të mira të sigurisë dhe si të implementohen E- Commerce programet.
Duhet të ketë jo më pak se 3 vjet eksperiencë pune.
Te jete i afte per design te layout te faqeve, shkrim dhe modifikim te permbajtjeve, update i website, zgjidhje probleme kodi, krijimi i backup fileve.
Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe komunikuese dhe te punes ne grup.

Άλλο (Προαιρετικό)

Të interesuarit, brenda datës 04.12.2017  të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi     dhe  2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë  “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”,      Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it:burimetnjerezore@sigal.com.al

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit:  04 22 333 08.