SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJEVE

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Τίτλος ανάρτησης * SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJEVE
Περιγραφή εργασίας

Në emër të një kompanie në fushën e distribucionit dhe marketingut, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJEVE

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Manaxhimi i nje zone te caktuar dhe i nje numri te vogel agjentesh PSR (Pre-Seller) qe do te jene ne varesine e tij.
  • Shitjet ne klientet e medhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit te shitjeve sipas objektivave.
  • Ndjekja e porosive ne çdo hallke deri ne mbylljen e proçesit.
  • Planifikimi dhe koordinimi i shitjeve sipas modelit/strategjisë të kompanisë;
  • Bashkepunimi me Departamentin e Marketingut per implementimin e strategjive te duhura per arritjen e objektivave; 
  • Zhvillimi dhe ruajtja e marrdhenieve me klientet; 
  • Rekrutimi dhe rritja e vazhdueshme e klienteve; 
  • Pergatitja e raportimeve te ndryshme, sipas kerkesave nga eprori i drejtperdrejte;
  • Te informohet ne menyre te vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecurite e tregut vendas.

Απαιτήσεις

KËRKESAT E PROFILIT:

Te kete perfunduar studimet e larta, preferohet Fakulteti Ekonomik; 
Pervoje ne pozicione te ngjashme mbi 3 vjet, avantazh ekperience ne FMCG; 
Njohuri ne perdorimin e programeve financiare ;
Aftesi komunikimi dhe manaxheriale;
Njohuri te mira te perdorimit te Paketes Office.
Njohuri te mira te gjuhes angleze.

Άλλο (Προαιρετικό)


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.


Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/11/ 2017.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Μισθός Konkurruese