IFS Call Center kerkon 58 operatore per gjuhen italiane dhe 30 operatore per gjuhen angleze

About us

Fedelta, crescita professionale, stabilita economica e valori umani sono le qualita che ci fanno differenti.

Τίτλος ανάρτησης * IFS Call Center kerkon 58 operatore per gjuhen italiane dhe 30 operatore per gjuhen angleze
Περιγραφή εργασίας

IFS Call Center  leader ne sektorin e telekomunikacionit ofron  mundesi  punesimi per te gjithe ata qe :

-kane njohuri te mira te gjuhes italiane ose angleze

-kane eksperienca te mepareshme ne call center

 

Απαιτήσεις

IFS Call Center  leader ne sektorin e telekomunikacionit ofron  mundesi  punesimi per te gjithe ata qe :

-kane njohuri te mira te gjuhes italiane ose angleze

-kane eksperienca te mepareshme ne call center

Ofrojme:

-mundesi per te punuar full time

-trajnime te paguara ne varesi te eksperiences tuaj

-pagesa dhe bonuse konkuruese  nga me te lartat ne treg

-kontrate pune sipas ligjit shqiptar ne fuqi

-ambjent dinamik dhe motivues

-mundesi rritjeje

-korrektesi dhe transparence

Ftojme gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona ne adresen: Unaza e Re, Astir ose te na dergojne c.v ne adresen tone te emailit: ifs.recruting@gmail.com 
cell: +355692030311