Profil

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA
O nama

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Poslovi od SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA
Naziv pozicije Vrsta zaposlenja Od Do
Specialist për Marrjen në Sigurim të Produkteve të Pasurisë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 06-03-20 22-03-20
Specialist i Marrjes në Sigurim, Njësi shitje, Shkodër

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 21-02-20 08-03-20
Shofer drejtuesi

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 18-02-20 04-03-20
Recepsioniste

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 30-01-20 12-02-20
SAP Financial Modules End User Expert

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 16-12-19 31-12-19
Jurist, Departamenti i Trajtimit të Dëmeve

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 16-12-19 31-12-19
Menaxher të Marrjes në Sigurim, Dega Elbasan

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 06-11-19 21-11-19
Menaxher të Marrjes në Sigurim, Dega Fier

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 06-11-19 21-11-19
Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Tiranë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 17-09-19 02-10-19
Specialist per Marrjen ne Sigurim Produktet Vullnetare, Dega Berat

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 16-09-19 30-09-19
Përgjegjës Mirëmbajtje Objekti dhe Logjistike

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 21-08-19 05-09-19
Specialist Statistike

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 21-08-19 05-09-19
Specialist i Marrjes në Sigurim në kontakt me klientët në terren

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 21-08-19 05-09-19
Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Elbasan

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 14-06-19 29-06-19
Specialist Finance dhe Statistike, Dega Elbasan

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 14-06-19 29-06-19
Financier

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 25-04-19 10-05-19
Drejtor Marketing

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 19-04-19 03-05-19
Menaxher i Marrjes në Sigurim, Dega Lushnjë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 19-04-19 03-05-19
Specialist i Marrjes në Sigurim, Shkodër

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 26-03-19 09-04-19
Specialist i trajtimit të dëmeve

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 15-03-19 29-03-19
Web Designer

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 12-03-19 26-03-19
Specialist i Marrjes në Sigurim në kontakt me klientët në terren

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 28-02-19 14-03-19
Drejtor, Agjensia Përmet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 20-02-19 06-03-19
Gazetar per mediat online

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 05-02-19 19-02-19
Specialist i Marrjes në Sigurim në kontakt me klientët në terren

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 25-01-19 08-02-19
Mjek

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 10-01-19 25-01-19
Aktuar

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 10-01-19 25-01-19
Drejtor Marketing

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 10-01-19 25-01-19
Drejtor, Dega Durrës nr.2

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 08-01-19 23-01-19
Menaxher i Marrjes në Sigurim, Dega Shkodër

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-01-19 19-01-19
Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Lushnjë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 20-11-18 29-11-18
Specialist i Marrjes në Sigurim, Agjencia Kavajë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 20-11-18 29-11-18
Arkivist

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 31-10-18 14-11-18
Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Lushnjë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 29-10-18 12-11-18
Specialist i Marrjes në Sigurim, Agjencia Kavajë

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 29-10-18 12-11-18
Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Gjirokastër

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 31-08-18 14-09-18
Shef Sektori

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 22-08-18
Specialist i Marrjes në Sigurim në kontakt me klientët në terren

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Zv.Drejtor Finance dhe Kontabilitet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Specialist i Marrjes në Sigurim Marine

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Specialist i trajtimit të dëmeve

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Specialist për Marrëdhëniet me Median

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Specialist Finance

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Shef Inovacioni dhe Marketing Digital

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 23-08-18
Drejtor Marketing

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Specialist i Administrimit të Policave të Sigurimit

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 09-08-18 16-08-18
Vend vakant: Mjek

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 02-08-18 16-08-18
Vend vakant: Mjek

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 20-02-18 06-03-18
Specialist per Pensionet Vullnetare ne Fier

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 14-02-18 28-02-18
Specialist i trajtimit të dëmeve

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 24-11-17 10-12-17
Menaxher i Marrjes në Sigurim për Produktet e Pasurisë dhe Kasko, Dega Durrës

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 24-11-17 10-12-17
Vend vakant per Web Designer

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 20-11-17 04-12-17
Menaxher i rrjeteve sociale

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 20-11-17 04-12-17
Administrator Sistemi GPS/GPRS

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 17-10-17 31-10-17
Vend vakant: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-08-17 20-08-17
2 vende vakante ne Durres: Drejtor i shitjes dhe marredhenie me klientet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-08-17 20-08-17
Vend vakant ne Fier: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-08-17 20-08-17
Vend vakant ne Elbasan: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-08-17 20-08-17
Vend vakant ne Vlore: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-08-17 20-08-17
Vend vakant ne Shkoder: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-08-17 20-08-17
Vend vakant per 3 specialiste te trajtimit te demit

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 28-07-17 11-08-17
Kerkohet Menaxher i Marrjes në Sigurim për Produktet e Pasurisë dhe Kasko, Dega Durrës

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 12-07-17 26-07-17
Vend vakant: jurist

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 04-07-17 18-07-17
Kerkohet Mjek ne Drejtorine e Pergjithshme

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Full Time 23-05-17 05-06-17