DREJTOR OPERATIV - TIRANE

O nama

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Naziv pozicije * DREJTOR OPERATIV - TIRANE
Kategorija Generalni menadžer
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Në emër të një kompanie Real Estate kërkojmë të punësojmë në Tiranë.

DREJTOR OPERATIV

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Asiston në planifikimin e shitjeve;
 • Zhvillon analizën rajonale të tregut, përfundimin e raporteve të analizës konkuruese;
 • Targeton prospektet e rinj;
 • Krijon dhe mban prezantime, materiale marketingu dhe mjete për shitjen;
 • Koordinon mbledhjen e të dhënave nga shitjet dhe analizon me stafin e tij raportet mujore te shitjeve;
 • Siguron raporte administrative sipas kërkesës;
 • Merr pjesë në procesin e orientimit te Brokerit;
 • Monitoron dhe ndjek performancen e zyres;

Traženi uslovi

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në Administrim Biznesi  ose profile manaxheriale te tjera;
 • Përvojë në shitje dhe marketing;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze;
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Te jetë krijues, i angazhuar, dhe i aftë për të punuar në grup

Ostalo (Opciono)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24/04/2017

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Zarada Konkurruese