Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE

About us

“Mon Cheri” sh.p.k. është kompani që operon në tregun shqiptar të shërbimeve, me fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve. Mon Cheri është e para “coffee shop company” në tregun shqiptar, duke sjellë risinë e produkteve të kafeterisë, të cilat mund të konsumohen rrugës për në punë apo në shkollë.

Post Title * Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE
Category Sales Manager
Work type Full Time
Job Description

Të punosh në Mon Cheri është si të punosh me miqtë e tu.Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës. Ne synojmë që të ndërtojmë një skuadër të qendrueshme,mbeshtetur ne skemen “Mon Cheri te rritjes ne Karriere”, me lojtarë që e vlerësojnë punën dhe duan të bashkëpunojnë me ne për një kohë të gjatë.

Ne ofrojmë për punonjësit tanë: 

Kontratë pune te Rregullt 
Sigurime shoqerore dhe shëndetësore 
Program trajnimi profesional 
Program zhvillimi të karrierës 
Pagesë konkurruese 
Bonuse në varësi të performances 
Kushte te mira pune 
Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë

Requrements

Other (Optional)

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në punesim@moncheri.al, të dërgoni CV+FOTO tuaj,Letër interesimi dhe Referenca.

“Mon Chéri”?

Rr. Autostrada TR-Dr , Km 5 , Kashar

Salary 000