Vend vakant: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

About us

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Post Title * Vend vakant: Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet
Category General management
Work type Full Time
Job Description

4 vende vakante si Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

Requirements

Drejtor shitje dhe marredhenie me klientet

Other (Optional)

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  Shoqëri Sigurimi me qendër në Tiranë njofton  për 4 vende vakante në Degën e Tiranës, si:

Drejtor shitje dhe marrëdhënie me klientët

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:

Të ketë mbaruar arsimin e lartë
Të ketë pesë vjet eksperiencë pune
Të ketë eksperiencë në shitje dhe shërbime financiare (preferohen me eksperiencë në bankë)
Aftësi shumë të mira ndërveprimi në biznes dhe shitje
Aftësi shumë të mira komunikimi me klientët
Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, Internet.
Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur).

Të interesuarit, brenda datës 20.08.2017 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi     dhe  2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”,      Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it: info@sigal.com.al

 

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit:  04 22 333 08.