RPA/OCR Developer për nxjerrjen e tekstit

O nama

At Crowdgainer, we're a group of young enthusiasts looking to provide meaningful insights to the world - with the help of the latest technological advancements. We're stay ahead of the curve, so that we hear about things first.

Naziv pozicije * RPA/OCR Developer për nxjerrjen e tekstit
Kategorija Software/Web Development
Vrsta posla Freelance
Opis posla

Qëllimi: Marrja automatikisht e pamjeve nga ekranet e faqeve të internetit, konvertimi i skripteve në tekst dhe eksportimi i tyre. Kodi duhet të jetë DRY dhe të jetë i shkruar në module të pavarura.

 

Ne ju ofrojmë

----------------------------------

1.Mundësi për të punuar me klientë të mëdhenjë te jashtëm(e.g. Disney, Ernst & Young, Credit Suisse)

Ju mund të zgjidhni një kontratë që funksionon për ju pa politikë, stres ose dramë. Ne i menaxhojmë të gjitha këto për ju.

 

2. Mundësi të shumta të brendshme të projektit

Bëhuni furnitori ynë i preferuar afatgjatë. Ne ju ofrojmë projekte që përputhen me aftësitë dhe interesat tuaja.

 

3. Ambient i mrekullueshëm pune

Jini të mirëpritur në mjedisin tonë familjar të lumtur, mbështetës dhe ndihmues (lexoni komentet tona të Upwork).

 

4. Bonuset!

Ne vlerësojmë njerëzit e mëdhenj.

 

Ne i shpërblejmë njerëzit për besimin, besnikërinë, cilësinë e punës dhe proaktivitetin financiarisht përmes më shumë kontratave, mundësive të klientëve dhe/ose më shumë mundësive ekskluzive për partneritet me ne.

 

Çfarë do të bëni me ne

-----------------------------------

? Merrni automatikisht pamjet e ekranit nga URL-të specifike të ofruara (bazë ad-hoc, në një grup/grumbull dhe në një plan)

? Nxjerr tekstin, nga pamjet e ekranit, në formë të redaktueshme

? Ekstraktoni: Titullin, Nëntitullin, trupin e artikullit, datën e publikimit dhe URL-në e artikullit

? Përjashtoni TË GJITHA informacionet e tjera, duke përfshirë tekstin alt të imazhit, tekstin e reklamës dhe përmbajtjen përkatëse.

? Duhet të nxjerrë të dhëna për 3 muaj, bazuar në pyetjen e kërkimit të përdoruesit.

? Shmangni zbulimin nga faqet e internetit të aktivitetit të dyshimtë

? Duhet të jetë në gjendje të lidhet me GUI për të lejuar renditjen sipas datës dhe rëndësisë.

? Shkruani kodin DRY, në module të pavarura, i cili plotëson parimet e praktikave më të mira.


 

Ne do t'ju ndihmojmë duke ofruar.

----------------------------------


 

? Qasja në objekte (aty ku është e aplikueshme)

? Kriteret e pranimit të cilësisë dhe trajnimi

? Mbështetje aktive e lidershipit

 

Si e shpërblejmë

---------------------

Ne operojmë mbi baza të drejta. Ne do të bëjmë gjithçka për të bërë dhe për të mbajtur njerëzit më të mirë. Ne i shpërblejmë njerëzit bazuar në 4 nivele të performancës:

 

1. LOJTAR I YJEVE

NËSE JU: Kryeni punën në kohë, përmbushni kriteret e pranimit dhe përmbushni pritshmëritë bazë të kompanisë [p.sh. merrni pjesë në disa telefonata, ndihmoni të tjerët, jini të besueshëm dhe proaktiv]

NE SHPËRBLEJMË: 5* Vlerësimi + Norma e plotë e kontratës e paguar + Bonusi i garantuar + Partneriteti afatgjatë + rekomandimi për klientët globalë + ftesa për të punuar me ne për klientët me pasuri të madhe 500 (ju do të mbroheni nga politika nga ne)

 

2. LOJTAR I MIRË

NËSE JU: Kryeni punën tuaj siç është premtuar në kohë, plotësoni kriteret e pranimit

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësimi 5* + Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord

 

3. NJË POR

NËSE JU: Jepni punën tuaj siç keni premtuar, plotësoni kriteret e pranimit (por puna është vonë)

NE SHPËRBLEJMË: Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord vetëm e paguar

 

4. PERFERTUES I DOBET

NËSE JU: Mos i plotësoni kriteret e pranimit ose mos u bëni të papërgjegjshëm, jo të besueshëm ose të vështirë

NE SHPËRBLEJME: Vlerësimi dhe pagesa për t'u negociuar

 

Traženi uslovi

Çfarë ju duhet për të qenë i suksesshëm:

---------------------------------------

Ne jemi një ekip pasionant dhe i gjallë me moral të shkëlqyer ekipor dhe një ndjenjë të fortë familjare.

Ne e respektojmë, mbrojmë dhe mbështesim gjithmonë njëri-tjetrin. Për të qenë i suksesshëm, duhet të jeni:

 

1. Jini të sjellshëm, miqësor dhe pozitiv

Ju lutemi mos aplikoni, nëse keni vështirësi me "ju lutem" dhe "faleminderit" - faleminderit.

 

2. Jini mbështetës dhe të duruar

Të gjithë duam të mësojmë nga njëri-tjetri. Pyetni nëse kërkesat/zgjidhjet nuk janë të qarta. Ne do të punojmë së bashku për të gjetur rrugën e duhur, e cila do të kursejë përsëritjen, stresin dhe zhgënjimin. 

3. Jini proaktiv

Mësoni, gjeni përgjigje dhe kërkoni gjithmonë të përmirësoheni. Merrni shënime dhe aplikoni komente për t'ju ndihmuar.

 

4. Jini të disponueshëm dhe të besueshëm

Ju lutemi jini të disponueshëm dhe të besueshëm për të bërë takimet e caktuara dhe dorëzimin e punës në  afatin kohorë  të vendosur.

Ne e dimë se ndonjëherë afatet kohore mund të rrëshqasin. Menaxhoni pritjet tona duke përdorur softuerin tonë të thjeshtë të biznesit për të gjurmuar detyrat dhe datat e duhura.

 

5. Jini të përgjegjshëm

Kujdesu vërtet për vlerën që sjell. Kujdesuni për projektin tuaj, është fëmija juaj dhe trashëgimia juaj.

Kjo nuk është një punë për të bërë minimumin dhe për të kaluar orën. Bëhu pjesë e diçkaje të mrekullueshme!

 

6. Bëhu një lojtar i shkëlqyer i ekipit

Puna së bashku ndërton besim dhe marrëdhënie më të forta. Ne kërkojmë që e gjithë familja jonë të ndihmojë në mënyrë proaktive të tjerët, të jemi social dhe të punojmë së bashku për ta parë njëri-tjetrin të ketë sukses si ekip.

 

7. Bëhu i shpejtë

Ju jeni tashmë me përvojë dhe të aftë. Bëni pyetje dhe filloni të shtoni vlerë brenda orëve, jo ditëve apo javëve. Ne do të punojmë së bashku për të përmirësuar punën tuaj me kalimin e kohës. Shumica e projekteve janë relativisht të drejtpërdrejta dhe logjike.